Nabídka vín
Vína bílá
Ryzlink Rýnský
Jakost: Ledové víno
Ročník: 2005
Cukernatost°: 36
Kyseliny g/l: 9,1
Zb. Cukr g/l: 174
Typ: sladké
Vůně: medová s tóny limetky
Ryzlink vlašský
Jakost: Jakostní
Ročník: 2006
Cukernatost°: 19
Kyseliny g/l: 6
Zb. Cukr g/l: 11,9
Typ: polosuché
Vůně: ovocná s nádechem letního kvítí
Müller Thurgau
Jakost: Pozdní sběr
Ročník: 2007
Cukernatost°: 19
Kyseliny g/l: 4,5
Zb. Cukr g/l: 8,6
Typ: polosuché
Vůně: ovocná
Muškát moravský
Jakost: Jakostní
Ročník: 2007
Cukernatost°: 19,5
Kyseliny g/l: 5,4
Zb. Cukr g/l: 4,2
Typ: suché
Vůně: jemná vůně muškátového oříšku
Muller Thurgau
Jakost: Pozdní sběr
Ročník: 2007
Cukernatost°: 22,5
Kyseliny g/l: 5,2
Zb. Cukr g/l: 2,8
Typ: suché
Vůně: broskvovo-muškátová
Rulandské bílé
Jakost: Pozdní sběr
Ročník: 2007
Cukernatost°: 22,5
Kyseliny g/l: 7,6
Zb. Cukr g/l: 5,8
Typ: suché
Vůně: minerální aroma s tóny chlebové kůrky a vanilky
Muškát moravský
Jakost: Pozdní sběr
Ročník: 2007
Cukernatost°: 22
Kyseliny g/l: 5,1
Zb. Cukr g/l: 3,8
Typ: suché
Vůně: velmi jemná muškátová vůně s tóny hrozinek
Veltlínské zelené
Jakost: Pozdní sběr
Ročník: 2007
Cukernatost°: 21,5
Kyseliny g/l: 5,6
Zb. Cukr g/l: 1,7
Typ: suché
Vůně:
Chardonnay
Jakost: Pozdní sběr
Ročník: 2007
Cukernatost°: 23,8
Kyseliny g/l: 7,5
Zb. Cukr g/l: 14,8
Typ: polosladké
Vůně: ovocná s tóny zralého banánu
Ryzlink rýnský
Jakost: Pozdní sběr
Ročník: 2007
Cukernatost°: 22,5
Kyseliny g/l:
Zb. Cukr g/l: 15
Typ: polosladké
Vůně:
Děvín
Jakost: Pozdní sběr
Ročník: 2007
Cukernatost°: 21,2
Kyseliny g/l: 5,5
Zb. Cukr g/l: 6
Typ: suché
Vůně: rozketlých růží, velmi připomíná Tramín červený
Sauvignon
Jakost: Výběr z hroznů
Ročník: 2007
Cukernatost°: 25
Kyseliny g/l: 6,45
Zb. Cukr g/l: 21
Typ: polosladké
Vůně: ovocná s tóny černého rybízu a angreštu
Aurélius
Jakost: Výběr z hroznů
Ročník: 2007
Cukernatost°: 25
Kyseliny g/l: 6,2
Zb. Cukr g/l: 29
Typ: polosladké
Vůně: tóny tropického ovoce
Rulandské šedé
Jakost: Výběr z bobulí
Ročník: 2007
Cukernatost°: 28,5
Kyseliny g/l: 6,2
Zb. Cukr g/l: 35,2
Typ: polosladké
Vůně: plne, extraktivni s tony pomerance a karamelu
div class="vine-group">
Ryzlink vlašský
Jakost: Ledové víno
Ročník: 2007
Cukernatost°: 30
Kyseliny g/l:
Zb. Cukr g/l: 129,5
Typ: sladké
Vůně: medová s tony botrytity a lučního kvítí
div class="vine-group">
Veltlínské zelené
Jakost: Slámové víno
Ročník: 2007
Cukernatost°: 30,6
Kyseliny g/l: 5,6
Zb. Cukr g/l: 117
Typ: sladké
Vůně: medová s tony mandlí a květů
Chardonnay
Jakost: Slámové víno
Ročník: 2005
Cukernatost°: 34
Kyseliny g/l: 8
Zb. Cukr g/l: 175
Typ: sladké
Vůně: medová s tóny přezrálých hrušek
div class="vine-group">
Zweigeltrebe
Jakost: Jakostní
Ročník: 2007
Cukernatost°: 20,6
Kyseliny g/l: 5,3
Zb. Cukr g/l: 1,5
Typ: suché
Vůně: třešní a malin
div class="vine-group">
Zweigeltrebe
Jakost: Slámové víno
Ročník: 2006
Cukernatost°: 33
Kyseliny g/l: 5,7
Zb. Cukr g/l: 177,2
Typ: sladké
Vůně: medová s tóny třešní a malin
Zweigeltrebe - rosé
Jakost: Kabinet
Ročník: 2007
Cukernatost°: 20,8
Kyseliny g/l: 5,7
Zb. Cukr g/l: 11,4
Typ: polosuché
Vůně: jemně ovocná s tóny malin
Vína červená
Modrý Portugal
Jakost: Jakostní
Ročník: 2007
Cukernatost°: 20,5
Kyseliny g/l: 5,1
Zb. Cukr g/l: 2
Typ: suché
Vůně: kompotovaných třešní
Cabernet morávia
Jakost: Jakostní
Ročník: 2007
Cukernatost°: 20
Kyseliny g/l: 4,8
Zb. Cukr g/l: 1,3
Typ: suché
Vůně: tmavého ovoce
Rulandské modré
Jakost: Výběr z hroznů
Ročník: 2007
Cukernatost°: 25
Kyseliny g/l: 5,3
Zb. Cukr g/l: 1,7
Typ: suché
Vůně: červené třešně, ostružin a čokolády
Zweigeltrebe
Jakost: Výběr z hroznů
Ročník: 2006
Cukernatost°: 24,2
Kyseliny g/l: 5,5
Zb. Cukr g/l: 1,7
Typ: suché
Vůně: višní a ostružin
Zweigeltrebe - barique
Jakost: Výběr z hroznů
Ročník: 2006
Cukernatost°: 24,2
Kyseliny g/l: 5,5
Zb. Cukr g/l: 1,7
Typ: suché
Vůně: višní, ostružin s tóny vanilky a dubového dřeva